Wij geven trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Denk hierbij aan timemanagement, feedback geven, gesprekstechnieken, leidinggeven, assertiviteit, het hybride werken en snellezen. Ons motto daarbij is: één dag, praktisch en gegeven door echte experts.

Elke trainer heeft zijn/haar eigen expertise en is daar zelf ook echt heel goed in. Zo zijn onze timemanagement trainers zelf super georganiseerd en hebben onze gesprekstechnieken trainers jarenlange ervaringen in een leidinggevende of coachende functie.

Daarnaast vinden we het van belang dat onze trainers focussen op het geven van zoveel mogelijk praktische tips in een tijdbestek van maximaal één dag. Wij zijn dus niet van ‘de lange trajecten’ met een hoop overbodige theorie en allerlei ’terugkomsessies’ om te ‘borgen’. Leuk voor de omzet (dat dan weer wel) maar qua resultaat voegt het nauwelijks iets toe.

Lees jij dit en denk: “precies zoals ik er ook over denk!”. Mooi! Heb je daarnaast ook nog ervaring als trainer? Ja? Top. We zijn altijd op zoek naar nieuwe mensen. Stuur ons een beknopte motivatie en je cv volgens de opzet die je hier vindt.